Nieuwe trainer jeugdteam

Allereerst wil ik graag Ed bedanken voor alle tijd en enthousiasme dat hij in dit jeugdteam heeft gestoken.

Ed is drie jaar geleden vol enthousiasme begonnen met een nieuw jeugdpoloteam. In drie jaar tijd is het een hele leuke en hechte groep geworden met veel potentie. Voor elk team is het goed om na een aantal jaar een nieuwe trainer te krijgen die het team weer een niveau hoger kan tillen of het roer om gooit. Afgelopen winter heeft Ed aangegeven dat het voor dit team tijd werd voor een trainers wissel, het was tijd voor iemand die het team weer een stapje verder kan helpen en die kan begeleiden bij het spelen van toernooien.

Eind van de winter heb ik aangegeven dat ik heel graag het trainers-stokje van Ed zou willen overnemen. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier training gegeven aan het senioren team. Omdat ook zij vorig jaar toe waren aan een nieuwe trainer, zou dit voor mij een mooie kans zijn om mijn ervaring opgedaan als trainer van het S-team te gebruiken bij deze nieuwe uitdaging. Uiteindelijk waren allen partijen het hiermee eens en ben ik op 6 april begonnen met de eerste training.

Dit jaar zullen we een aantal toernooien gaan varen in de jeugdklasse of 3e klasse afhankelijk van de samestelling van het team. Het eerste wapenfeit van het team zal bij ons op de club te zien zijn. Het jeugdteam zal in de jeugdklasse uitkomen op het hemelvaart toernooi dat op 13 mei in Leiderdorp gehouden wordt. Verder zullen we op 6 juni in Venlo spelen en het weekend van 3 en 4 juli zullen wij aantreden in Amersfoort.

Natuurlijk zullen alle verrichtingen van dit jeugdteam op internet te volgen zijn en ook zullen er regelmatig verslagen in de nieuwsbrief staan.

This entry was posted in Jeugd, Kanopolo, Mei. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.