Verslag paastocht

Tweede paasdag was het eindelijk zover, de aller eerste paastocht bij KanoRijnland. De paashaas is het hele weekend voorafgaand aan deze tocht bezig geweest met de voorbereidingen. Alle eitjes moesten in zakjes, zodat ze niet nat zouden worden en natuurlijk moesten er goede plaatsen gezocht worden om alle eitjes te verstoppen.

Om 10 uur zaten we allemaal in de kano en klonk het startschot van de tocht. Het was even wennen, waar moeten we eigenlijk naar zoeken? Eieren, eieren in zakjes of toch ballonnen met eieren er in? Al snel werden de eerste eieren gevonden en was iedereen enthousiast aan het zoeken.

Na een half uurtje varen kwamen we aan bij “Paaseiland”. Een stukje land met wat bomen en bosjes waar op de kant de laatste serie eieren verstopt waren. Toen alle eieren gevonden waren kon iedereen zijn buit tellen. Wat een grote hoeveelheid eieren waren er verstopt en wat een hoeveelheid eieren heeft iedereen gevonden.

Na nog een extra stukje kanoën keerde we clubwaards waar we werden onthaald met warme chocomelk en u raad het al: nog meer eieren. In de kantine waren alleen maar blije gezichten te zien. Deze paastocht is voor herhaling vatbaar en staat volgend jaar zeker weer op het programma.

This entry was posted in Jeugd, Mei, Verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.