Beulentocht

Haarlemse Kano VerenigingDe Haarlemse Kanovereniging nodigt Kano Rijnland uit voor deelname aan de Beulentocht op zaterdag 26 augustus. Deze tocht volgt de Ringvaart Haarlemmermeer vanuit het clubhuis aan het Spaarne in Haarlem Centrum.

 

De ‘Vernieuwde editie 2023’ houdt in dat de 67 km lange tocht nu ook als estafette kan worden gevaren, in 4 etappes van 17, 26, 14 en 10 km. Deelnemers moeten daarvoor een team van 2, 3 of 4 leden samenstellen en zelf vervoer regelen. Behalve kanovaarders zijn ook supboard peddelaars welkom. De organisatie zorgt voor catering langs het parcours.

De inschrijving sluit op zondag 20 augustus.

Verdere informatie: zie de website van HKV.

Jaap

This entry was posted in Vlakwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.