Almere, verrassend groen

Instapplek, strandje aan het Weerwater

Met 7 deelnemers, 2 auto’s, 1 trailer, 5 kajaks en 1 tweepersoons kajak togen we op zaterdag 22 april naar Almere voor een vlakwatertocht. Na 22 km varen, 2 pauzes, 1 keer overdragen en 1 sluisje hadden we een goed beeld gekregen van Almere en omgeving:

 

 

Lunchpauze, Leeghwaterplas

Noorderplassen

 

Heel veel groen, veel hoge bruggen die al dat groen verbinden, veel breed water, veel ruimte, veel variatie, veel uitstapplaatsen, veel niet te vertrouwen zwanen en heel veel honden die heel veel produceerden.
Daarbij: veel ons gunstig gestemde weergoden, veel instaptijd, veel natte voeten en (daardoor ook) veel droge, veel cake (was lekker Jacqueline!), veel foto’s (dank Berend!) en veel, nee een béétje regen op het eind.

 

Al met al een heerlijke, relaxte dag!

Julienne

This entry was posted in Verslagen, Vlakwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.