Captains Dinner 2022

Met veel feest gedruis en lovende woorden is tijdens het Captains dinner afscheid genomen van Manon en Freek uit de groot water commissie. Manon heeft, in samenwerking met haar man Rein en zwager Freek, met veel enthousiasme en goed beleid grootwater uit de grond gestampt en vele daarmee plezierige tijden, uitdagingen, vermaak en lessen geboden. Met bloedend hart laten wij haar gaan. Het bloeden is al ietsjes gestelpt door vertrouwen op het nieuwe grootwater team dat de zaken voorspoedig blijkt aan te pakken.

meer foto’s vind je hier: https://photos.app.goo.gl/mtSNezfv9BdqLgu68

door Sophie

This entry was posted in Algemeen, Grootwater, Naast het water. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.