Pinkstertoernooi

Ook dit jaar organiseren wij als vereniging weer een kanopolo toernooi.

Zoals wellicht bekend bij velen organiseert onze vereniging al een aantal jaren eenmaal per jaar een kanopolo toernooi. Afgelopen jaren hebben wij het helaas niet kunnen organiseren, des te leuker is het dat het dit jaar weer kan. Het toernooi zal plaatsvinden op 2e Pinksterdag (6 juni 2022) en zal de gehele dag duren.

Op ons kanopolo toernooi zal er gevaren worden in de 2e  en de 3e klasse. Op 2 velden dus dubbel zo veel plezier. Uiteraard zullen ook ons eigen D en C team mee doen in de beide klassen.

Wij verwachten in totaal 15 teams! op ons toernooi. Een team bestaat uit 8 spelers en met wat begeleiders/supporters zal het aangenaam druk worden op ons terrein. Ook zullen er continu wedstrijden worden gespeeld waardoor het druk zal zijn op de steiger en op het water rondom het clubgebouw.

Afgelopen weekend en afgelopen woensdag hebben diverse vrijwilligers al de nodige activiteiten ondernomen om de club gereed te maken voor bezoek. De graskanten zijn gemaaid, het tongetje van Ed is gemaaid, de struiken langs het tongetje van Ed zijn gesnoeid, dit om de scheidsrechters goed zicht te geven. Als warming-up hebben de teams de gevaarlijk uitstekende takken gesnoeid. In tijden van lastig te verkrijgen vrijwilligers is dit iets waar wij als club trots op mogen zijn.

Ons toernooi kan wat overlast geven met name voor vlakwatervaarders die een rondje willen gaan varen. Om de overlast voor ons allemaal zo veel mogelijk te beperken, zou het fijn zijn dat vlakwatervaarders die deze dag het water op willen even contact opnemen met de organisatie van het toernooi. Dit kan zowel vooraf of tijdens de dag zelf. Zodoende kan het goed gepland worden dat tussen twee wedstrijden door de kano’s gepakt en te water gelaten worden. De toernooiorganisatie is in handen van Tom Schoof.

Om dit geweldige toernooi te laten slagen kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken dus als je het leuk vindt om te helpen met de op/afbouw of je kan bijvoorbeeld een paar uurtjes te bar draaien stuur mij dan even een mailtje tom(at)schoof.nl.

Uiteraard willen wij alle leden ook oproepen om 2e Pinksterdag vrij te houden van afspraken en naar de kanopolo wedstrijden te komen kijken!

Namens de organisatie,

Tom Schoof

This entry was posted in Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.