Filmopname bij Kano Rijnland

In het weekend van 22 en 23 mei wordt er op zaterdag- en zondagochtend op de club gefilmd. Een van onze leden voert daarmee een examenopdracht uit voor school, de Nederlandse Academy voor beeldcreatie in Amsterdam. Locatie is veld 2 achter het clubhuis. Je kunt dus gewoon een boot uit de loods pakken om te gaan varen, maar organiseer die twee ochtenden dan geen clubactiviteiten om de drukte zo beperkt mogelijk te houden. Kom om dezelfde reden ook geen kijkje nemen op de filmset. Als het filmpje klaar is, krijgen wij het ook zodat we het allemaal (via de website) kunnen bekijken. Beide dagen duren de opnamen van 8.00 tot 12.00 uur.

Alvast dank voor het rekening houden hiermee,
Bestuur Kano Rijnland

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.