Storm Bella

De storm van twee dagen geleden heeft ook bij Kano Rijnland haar sporen achter gelaten. Zo is er een polodoeltje omgewaaid, dat gebeurd wel vaker, maar heeft ook onze provisorisch gebouwde kleedruimte naast de trailers het geweld niet overleefd. Verwonderlijk is het overigens niet. De palen waar omheen het geheel is opgebouwd staan niet echt diep in de grond en het dak lag hier weer, op een paar schroeven na, los bovenop.

Normaal gesproken zou het Buurman & Buurman team, op de eerst volgende zaterdagochtend, meteen werk hebben gemaakt om deze bouwval te repareren, maar de huidige lockdown verbied het ons eenvoudig. Daar de laatst genoemde situatie ook heeft gezorgd dat het gebruik van onze locatie niet intensief wordt gebruikt, wordt de inmiddels onbekleedkamer verklaarde ruimte mogelijk niet echt gemist en zullen we pas met herstellen beginnen na de huidige lockdown. Tot die tijd zal het beeld van de foto helaas het uitzicht bepalen.

Buurman & Buurman.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.