De buitenkleedkamer

Vanwege het nog steeds krachtig voortdurende Corona gebeuren en er daardoor maar vier mensen gelijktijdig gebruik mogen maken van een kleedkamer, is er, door een aantal leden, een buitenkleedkamer gemaakt op de wal, nabij de parkeerplaats van de trailers.

Nu de daglichtduur inmiddels behoorlijk aan het korten is en er ook regelmatig een hoop water uit de lucht komt vallen, was de wens uitgesproken om verlichting op die plaats te realiseren en nu ook een dak.

Sinds vandaag is de (tijdelijke) kleedkamer voorzien van een dak en een, volledig door de zon bekrachtigde, ledlamp, die door beweging wordt ingeschakeld.

Tijdens de aanpassing werd door een niet nader te noemen lid van onze vereniging ,de wens uitgesproken om deze ruimte ook te voorzien van vloerverwarming en doucheruimte.  Helaas is dit een stuk lastiger en zal vermoedelijk in het wensen stadium blijven.

Een ander niet nader te noemen lid, ziet in deze ruimte een mogelijkheid om ongezien de lokale fauna te bespieden. Er zijn tenslotte, naast de helaas in aantallen niet te missen Nijlganzen, Buizerds en Uilen waargenomen.

Buurman & Buurman.

This entry was posted in Buurman & Buurman. Bookmark the permalink.

1 Response to De buitenkleedkamer

  1. Marco says:

    Geweldig mannen! En gelijk meegegaan in de energietransitie met de led op zonne-energie!
    M.vr.gr,
    Marco

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.