DE BAR IS WEER GEOPEND!!!

Hallo allemaal,

Wij van de vernieuwde barcie, Gerard, Marian, Manouk en Irene, we hebben er even over gedaan… en eigenlijk duurde het best lang… maar de bar is weer open! Koffie en thee kan gezet worden. Er is bier en fris in de koelkast en er zijn kraskaarten aanwezig. Gaat alles goed wat betreft de coronaperikelen dan zullen we ook weer repen en chips aanschaffen.

Er zijn een aantal coronaregels opgesteld die te lezen zijn bij binnenkomst in het clubgebouw én op de bar zelf. Lees de regels goed door en houd je eraan. Bij de plekken die zijn afgezet met rood lint mag niet worden gestaan of gezeten.
Helaas zal de bar gesloten moeten worden als men zich niet aan de regels houdt.

We hopen met z’n allen dat dat niet nodig zal zijn en dat we gewoon kunnen genieten van ons drankje na het kanoën.

Met sportieve groet,
De Barcie

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.