Aanpassingen LKV Rijnland

Voordeur

Recent zijn er, om technische redenen, aanpassingen gedaan aan de voordeur, het sluiten ging vaak moeizaam en leverde beschadigingen op aan de deur en kozijn. Om dit te verhelpen zijn de slotplaten bijgesteld. Tevens is de slotplaat en de krukset vervangen. Hierdoor kan een ieder nu hopelijk makkelijker openen en afsluiten. De gekozen slotplaat heeft voor sommige leden mogelijk wat extra uitleg nodig. Bij deze.

We hebben gekozen voor een slotplaat met zn. kerntrekbeveiliging. Hierdoor wordt het moeilijker om het slot uit te boren. In plaats van een zichtbare cilinder zie je nu een plaatje met gleuf, deze kan in een willekeurige stand staan. Om de sleutel in de cilinder te kunnen steken moet je eerst met je sleutel het plaatje in verticale stand draaien. Pas daarna kan je de sleutel doorsteken in de cilinder en de deur openen.

Plaatje in willekeurige stand

Plaatje in verticale stand

Om af te sluiten de deurkruk omhoog bewegen en weer terug laten komen in horizontale stand. Het is niet meer noodzakelijk deze vast te houden in de hoge stand.

Douches

Recent zijn de drukknoppen vervangen. Verder zijn op dit moment de douches afgesloten, we maken hier gebruik van door in deze periode de douchewanden te laten zakken zodat er geen water meer onder de douchewanden spat.

Verlichting

Ook aan de achterzijde van het clubgebouw wordt momenteel verlichting geplaatst zodat ook de steiger hier in het donker goed zichtbaar is. Natuurlijk maken we gebruik van energiezuinige LED-armaturen.

This entry was posted in Algemeen, Buurman & Buurman. Bookmark the permalink.

One Response to Aanpassingen LKV Rijnland

  1. Ab says:

    Het op slot doen van de deur gaat nu lekker soepel. Dank jullie wel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.