Tuinieren

Onder de bezielende leiding van Siewert hebben ca. 30 Rijnlanders  het buitenterrein een flinke opknapbeurt gegeven. Dankzij de onverwacht grote opkomst werden in 3 uur tijd wilgen geknot, zand geschept, onkruid gewied, tegels gelegd en nog veel meer.

Foto’s Nel Kortlever

This entry was posted in Naast het water. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tuinieren

  1. Jeroen Boggia says:

    Geweldige actie. De vereniging leeft!

  2. Mathijs Hobijn says:

    Het was heel leuk om daar samen te klussen. Zullen we aan het begin van het seizoen weer een schoonmaakdag doen? Als een soort opening, (klein)kinderen mee, taartje bakken en dan samen de boel weer even oppoetsen voor het nieuwe jaar. Zie je weer andere gezichten en komen mensen weer uit hun winterslaap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.