Onderhoud is van ons allen – deel 4

Aan onderhoudsklussen en planmatig onderhoud wordt ook ná de ledenvergadering hard door gewerkt. De klussenlijst is bijgewerkt. Zie hieronder. De lijst is te vinden op de website onder Buurman & Buurman en start de ToDo pagina.

Je ziet wie wat wanneer doet en de stand van zaken per klus. Help ons deze lijst compleet te houden. Geef je commentaar door op onderhoud@kanorijnland.nl

Het bestuur heeft besloten om tweemaal per jaar een groot onderhoudsbeurt van het clubgebouw en de buitenkant van de loodsen door een extern bedrijf (Rufo BV) te laten uitvoeren. In de week van 16 december wordt gesproken over wat en wanneer. In bovenstaande lijst kunnen jullie lezen dat o.a. de marmoleum vloeren en de kitvoegen tot het werk van Rufo behoren. Dit werk zal leiden tot enkele dagen sluiting van het clubgebouw. Jullie zullen zo snel mogelijk over de concrete data worden geïnformeerd.

14 december 2019, Jeroen B.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.