Onderhoud is van ons allen – deel 1

Sinds 2005 zijn wij allen eigenaar van een schitterend clubgebouw en loodsen op een magnifieke locatie. Langzamerhand kunnen we echter zien dat intensief gebruik ook zijn sporen nalaat. Er is onderhoud nodig!

Sinds een maand of wat zijn er voorbereidingen gaande om het grotere onderhoud op te pakken. En verschillende stappen beginnen nu zichtbaar te worden. Op 20 november a.s. is er ledenvergadering en besteedt het bestuur extra aandacht aan het onderhoud. Als de leden ermee instemmen wordt het bestuur zelfs uitgebreid.

In de komende weken zal in deze blogs aandacht besteed worden aan enkele onderhoudszaken. Dan worden jullie niet al teveel verrast op de ledenvergadering. We kunnen namelijk ieders’ hulp goed gebruiken!

Eerste onderhoudsbericht: de rolluiken aan de zuidzijde zijn verwijderd. Hier komen twee elektrische rolluiken voor in de plaats. Bij het verwijderen bleek in één van de kozijnen houtrot in vergevorderd stadium te zitten. Zie foto’s! Dat kozijndeel wordt nu eerst vervangen voordat het rolluik wordt aangebracht.

NB: hebben jullie vragen, suggesties of opmerkingen over onderhoud, wacht niet tot de ledenvergadering, stuur mij een mail onderhoud@kanorijnland.nl of bel met mij. Zie ledenlijst.

2 november 2019, Jeroen B.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.