Pinkstertoernooi

Ook dit jaar organiseren wij als vereniging weer een kanopolotoernooi. Zoals wellicht bekend bij velen organiseert onze vereniging al een aantal jaren éénmaal per jaar een kanopolotoernooi. Vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren, gaan wij hier ook dit jaar weer mee door. Het toernooi zal plaatsvinden op 2e Pinksterdag (10 juni 2019) en zal de gehele dag duren.

Op ons kanopolotoernooi zal er gevaren worden in de Jeugdklasse en de 3e klasse. Op 2 velden dus dubbel zo veel plezier. Uiteraard zullen ook ons eigen D en S team mee doen in de 3e klassen. Onze 2 jeugdteam zullen meedingen naar de beker in de Jeugd-klasse

Wij verwachten in totaal 16 teams! op ons toernooi. Een team bestaat uit 8 spelers en met wat begeleiders/supporters zal het aangenaam druk worden op ons terrein. Ook zullen er continu wedstrijden worden gespeeld waardoor het druk zal zijn op het steiger en op het water rondom het clubgebouw.

Dit alles kan wat overlast geven met name voor vlakwatervaarders die een rondje willen gaan varen. Om de overlast voor ons allemaal zo veel mogelijk te beperken, zou het fijn zijn dat vlakwatervaarders die deze dag het water op willen even contact opnemen met de organisatie van het toernooi. Dit kan zowel vooraf of tijdens de dag zelf. Zodoende kan het goed gepland worden dat tussen twee wedstrijden door de kano’s gepakt en te water gelaten worden. De toernooiorganisatie is in handen van Tom Schoof, Erik Limpens en Onno Könemann.

Om dit geweldige toernooi te laten slagen kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken dus als je het leuk vindt om te helpen met de op/afbouw of je kan bijvoorbeeld een paar uurtjes te bar draaien stuur mij dan even een mailtje tom(@)schoof.nl

Uiteraard willen wij alle leden ook oproepen om 2e Pinksterdag vrij te houden van afspraken en naar de kanopolo wedstrijden te komen kijken…

Namens de organisatie, 

Tom Schoof

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.