Antarctica

Beste kanovaarders uit de regio en andere kanorelaties,

Graag willen we jullie uitnodigen voor onze eerste presentatie van dit winterseizoen op Woensdag 6 februari 2019 in ons Kanohuis, aanvang 20.15 uur bij de Alphense Kanovereniging “De Kromme Aar”.

“Presentatie Antarctica, een zeiltocht naar – en kanotochten in het Zuidpoolgebied”, door Axel Schoevers.

Axel geeft een lezing over zijn maand lange zeekajak expeditie in Antarctica in februari 2017 met een groep onder leiding van Justine Curgenven. Op basis van ‘volpension’ met een kleine zeilboot vanuit Ushuaia (het uiterste zuiden van Argentinië) gevaren naar de oostkust van het langgerekte schiereiland ‘Antarctica Peninsula’. Wat zo’n zeiltocht precies inhoudt ga je zien! Dus een spannende zeiltocht naar het zuidpoolgebied en daarna dag- en meerdaagse kanotochten te midden van een prachtig en overweldigend landschap met veel ijs, sneeuw, ijsbergen en een beperkte fauna (althans in soorten). En het kamperen op sneeuw en ijs is natuurlijk ook een aparte ervaring. Dit is een gebied waar je zelf niet zo makkelijk naar toe gaat, dus kom naar deze interessante avond en laat je verrassen!

Het adres van ons Kanohuis is Machineweg 2c, Alphen aan den Rijn (tel. 0172 – 47 44 48). Als je de routeplanner gebruikt dan voor het laatste deel (vanaf de rotonde vlakbij de club) deze niet volgen, maar volg dan onze eigen routebeschrijving, zie bijlage.

Met vriendelijke kanogroeten, Herman van Huis en Jaap Kok

Voor inlichtingen tel. 0172 – 444 929

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.