Rijnland avondmarathon 2018

Start van de Avondmarathon KanoRijnland 2018

Start van de Avondmarathon KanoRijnland 2018

Op woensdag 13 juni streden 28 kanovaarders om de prijzen in de derde Rijnland Avondmarathon, een ronde van 9,55 km over de Does, Dwarswatering, Zijl en Oude Rijn. De belangstelling was ook dit jaar weer aanzienlijk. Deelnemers van Viking, Frisia, de Bollenboys, RCC, Trekvogels, Beatrix, SAS, Kanowaard en Levitas. En natuurlijk ook van onze eigen vereniging.

Er werden snelle tijden gevaren dit jaar. De eerste twee boten die over de finish kwamen ware twee K2’s. De eerste in een tijd van 42 minuten en 37 seconden, de tweede een seconde daarna. Bij de heren won Hans (Trekvolgels) in 46:47, bij de dames was Naomi (Viking) de eerste met een tijd van 48:07.

Van KanoRijnland deden maar liefst vijf leden mee: Jeroen, Frank, Jonas, Merijn en Karin. Daarbij werden goede tijden neergezet.

De foto’s van de Avondmarathon 2018 vind je hier.

Uitslag Avondmarathon KanoRijnland 2018

Uitslag Avondmarathon KanoRijnland 2018

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.