Help wanted!!!

We liggen als vereniging al weer ruim anderhalf jaar op onze nieuwe plek. Na lang onderhandelen is er in samenwerking met de Gemeente Leiderdorp dan toch beschoeiing gekomen. Desondanks zijn we nog niet helemaal klaar. Het “Tongetje van Ed” ligt er armetierig bij. Dat gaan we veranderen. Hopelijk met jouw hulp.
Op zaterdag 9 juni vanaf 10.00 uur gaan we de eerder gestorte grond zo goed mogelijk verspreiden over de landtong en wat ingereden stukken naast onze weg. De weken daarna gaan we gras inzaaien en weer later volgt verdere beplanting. Maar 25 m3 wegwerken?

Voor het grondwerk as. zaterdag kunnen we jouw hulp goed gebruiken.
Wacht niet langer en meldt je nu aan bij Siewert via siewertposthuma@gmail.com
Vermeld direct even of je een kruiwagen meeneemt en een schop dan wel hark of beiden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.