foto’s van het winterprogramma 2017-2018 Grootwater

Afgelopen jaar zijn er flink wat foto’s gemaakt van alle workshops die er zijn gegeven. De vrijwilligers die de workshops hadden verzorgd hadden zich dit jaar wel zeer creatief uitgeleefd om hun onderwerp zo levendig en interactief mogelijk over te brengen. Er is over de vloer gekropen met bootjes, ik heb golven van alufolie en peddels van tandenstokers langs zien komen, beweegbare bruggen met insteeklampjes zijn er gebruikt.  Mensen zijn in folie verpakt, poppen zijn beademd. De gevorderden kwamen aan hun trekken door gezamenlijk diverse scenario’s te bespreken. En er zijn natuurlijk een hoop tochten uitgerekend.

 De gezamenlijke maaltijd na de zwembadtraining was dit jaar weer een waar feestmaal, mogelijk doordat er veel mensen de keuken in waren gedoken om zich ook op dit vlak van hun beste kant te laten zien. En.. we hebben weer een leuk bedrag bij elkaar gegeten voor onze nieuwbouw.

 Tijdens de zeeborrel werd dit jaar gestreden om de Kapiteinstitel in de vorm van een pubquiz. En het blijkt maar weer hoe moeilijk sommige mensen te herkennen zijn als ze zich goed weten te vermommen in diverse rare kanouitrustingen. Hoe snel je foute antwoorden kan roepen als je de eerste wilt zijn. Met glans hebben we gelukkig weer een nieuwe kapitein. Berend nog gefeliciteerd met je crew van het jaar: de Schelpenspaarbank.

 Klik hier voor alle foto’s

Dit bericht is geplaatst in Grootwater, Verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.