Rol en Dol weekend 15 en 16 juli 2017

Zoals velen van jullie al weten heeft de grootwatercommissie een Rol en Dol weekend georganiseerd waar Annelies en Max (inderdaad, die van dat artikel uit het blad Kanosport) een aantal clinics Rollen geven. De clinics liepen al snel vol, hier kan je je dus niet meer voor opgeven.

Annelies leest haar clubblad

Voor het Dollen kun je echter nog steeds langskomen. Beide dagen is er al vanaf 10.00 uur van alles te doen en bij mooi weer kan je ook op zaterdagavond nog lekker op het water gaan spelen. Er zijn mensen aanwezig om je te helpen met wat je maar wilt leren (natte oefeningen, reddingen, manoeuvreren, slepen, etc.). Niets is verplicht (wil je niet nat worden ook prima), opgeven is niet nodig.

Heb je helemaal geen aspiraties om op grootwater te gaan varen maar wil je toch wat oefenen met je technieken. Ook dan ben je van harte welkom om het één en ander uit te komen proberen.

Voorop staan plezier en gezelligheid.

Wellicht zien we jou nog dat weekend?

Walter, Rein en Manon

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.