Introductiecursus gestart

Ze zijn alweer een tijdje bezig en intussen al met sprongen vooruit gegaan, de intro groep vanĀ  de maandag. 8 mei jl. kozen zij met mooi weer het ruime sop met nog wat onzekere peddelslagen. Bij het voorstelrondje viel wel op, dat het merendeel voornamelijk interesse had in lekker varen in een mooie omgeving. De woeste baren hadden (nog) niet de voorkeur maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk. Ook kan het zo maar zijn, dat er een aantal (mede) voor polo gaan kiezen als ze de kennismakingsles hierover hebben gehad. Alle mogelijkheden liggen nog open. Bijgaand wat sfeerimpressies van de eerste les.

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.