Programma 40-jarig lustrum Rijnland

Kanovereniging Rijnland bestaat 40 jaar!

Op zaterdag 10 juni 2017 vieren wij dit jubileum!

Met veel plezier nodigen wij alle leden, oud-leden en hun gezinnen uit om mee te vieren!
Vanaf 12.00 uur zijn jullie welkom bij ons clubhuis
op onze mooie nieuwe locatie aan de Boomgaardlaan 22 in Leiderdorp.

Dit is de uitgelezen kans om weer eens een tochtje te varen met je vaarmaten van vroeger of een polowedstrijd te spelen met je oud-teamgenoten. Daarnaast is er genoeg mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen. Zou je het leuk vinden om je gezin kennis te laten maken met de kanosport? Ook hier is ruimte voor op deze dag.

Tijdens deze feestelijk dag zullen verschillende kano-activiteiten plaats vinden. Je kunt er voor kiezen om met alle activiteiten mee te doen maar tijdens de dag instromen is ook mogelijk.

Hieronder volgt het programma met de benodigde extra informatie

Het Programma:

10.30 uur Verzamelen voor de lange tocht van 10 km. (Deze tocht is bedoeld voor ervaren vaarders)

Tijdens deze tocht varen we naar onze eerste locatie, waar het allemaal is begonnen. Vooraf is er een mogelijkheid om je kano te versieren om het een gezellig en feestelijk gezicht te geven. Het is de bedoeling dat je je eigen lunch mee neemt.

12.00 uur Verzamelen voor de korte tocht van 2,5 km

Deze tocht zal aansluiten bij de lange tocht en voert ons langs de verschillende locaties waar ons clubhuis heeft gestaan. Ook voor deze tocht is er een mogelijkheid om je kano te versieren. Om het geheel een feestelijke noot te geven kun je toetermateriaal meenemen.

Voor beide tochten geldt: als je clubmateriaal wilt lenen kun je dat reserveren door een mail te sturen naar “lustrum@kanorijnland.nl”.

14.00 uur Schoonkanoën

Aansluitend aan de twee tochten gaan we met z’n allen iets bijzonders en kleurrijks neerzetten op de plas bij het clubhuis. Deze kano-manifestatie wordt een spektakel op het water en zal zeker de moeite waard zijn om aan mee te doen of vanaf de kant te bekijken.

15.30 uur Jeugd-kano-activiteit

Speciaal voor alle aanwezige jeugd zal er een leuke en spetterende kano-activiteit worden georganiseerd in de buurt van het clubhuis.

15.30 uur Kanopolo wedstrijden

Op de velden naast het clubhuis zullen verschillende teams tegen elkaar spelen. Het doel is om zoveel mogelijk oude teams compleet te krijgen voor deze dag. Zal het oude A-team kunnen winnen van het huidige A-team?

14.00 – 17.00 uur tweedehands kanomarkt

Hierbij willen we leden en oud-leden de mogelijkheid bieden om zelf kanokleding en kanomateriaal te verkopen. Heb jij nog kanokleding die niet meer gebruikt wordt of een boot waar je moeilijk afscheid van kan nemen? Misschien vind je op deze dag wel een nieuwe eigenaar voor je spullen.

Extra informatie

Route

De routebeschrijving is te vinden op http://kanorijnland.nl/Route.php

Parkeren

Dit kan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen bij de haven en de schaatsbaan.

Eten en Drinken

De hele dag is er de mogelijkheid om drinken en snacks te kopen in de kantine. Het avondeten wordt verzorgd. Voor lunch moet zelf gezorgd worden.

Wij hopen je te zien op ons jubileumfeest!
De Lustrumcommisie

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.