Goede start NK Kanopolo

Het NK Kanopolo 2017 wordt in 3 weekenden gespeeld. 13 en 14 mei in Uithoorn, 17 en 18 juni in Helmond en de finales op 9 en 10 september in Amsterdam.

LKV Rijnland start met 5 teams op het NK Kanopolo 2017. 4 seniorenteams en 1 jeugdteam.

Op 13 en 14 mei 2017 hebben Rijnland A , C, en D hun eerste dag NK 2017 gevaren.

Teambespreking Rijnland A

Rijnland A is vorig jaar gepromoveerd naar de hoofdklasse. Na 3 wedstrijden staan zij nu op de 7de plaats. Het wordt dus komende weekenden spannend hoever Rijnland A gaat stijgen in de ranglijst.

Rijnland C komt uit in de tweede klasse. In deze klasse zijn alle teams erg aan elkaar gewaagd. Rijnland C staat na de eerste dag op de 4de plek. Erg knap, als je voor het eerst in deze klasse speelt.

Rijnland D heeft vorig jaar de 2de plek behaald in de jeugdklasse. Afgelopen winter hebben zij keihard getraind om in de derde klasse (senioren) te laten zien wat ze kunnen. En niet zonder resultaat! In de eerst ronde hebben zij alle wedstrijden gewonnen. Door de geweldige inzet wisten zij twee wedstrijden in de laatste minuut te beslissen. De andere wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen; 6-0 en 12-0.

Rijnland L is het team van de studentenvereniging ALSKV Levitas die onder de vlag van LKV Rijnland op het NK kanopolo vaart. Ook zij varen in de derde klasse en hebben hun 4 wedstrijden gewonnen. Zij bezetten nu op doelsaldo de 2de plaats.

Rijnland J zal pas in Helmond in actie komen en zijn volop in training hiervoor.

Al met al een goed begin voor LKV Rijnland. Op naar het volgende NK weekend.

Pieter

This entry was posted in Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.