Loods 5

Buurman & Buurman zijn op de hoogte gesteld van het feit dat de roldeur van loods 5 niet meer te gebruiken is vanwege een gebroken kabel.

De deuren zijn recentelijk onderhouden door de leverancier en die heeft geadviseerd om alle kabels preventief te vervangen. Helaas is er nu toch een gebroken voordat het vervangen plaats heeft kunnen vinden.

Deze week wordt er contact gezocht met de leverancier om het vervangen van de kabels te versnellen en tot die tijd is de deur van loods 5 niet te gebruiken.

Helaas is er vandaag toch iemand geweest die, ondanks de melding die op de deur was geplakt dat deze niet gebruikt kon worden, geprobeerd heeft om de deur te openen. Doordat de kabel gebroken is, is de deur door een beveiliging alleen te openen en niet te sluiten.  De deur is dus geopend achter gelaten. Later is dit gelukkig toch gemeld en is de deur weer gesloten en nu door mij iets duidelijker gemarkeerd  dat deze niet gebruikt mag en kan worden. Bovendien is de deur nu extra vergrendeld.

Voor mensen van wie er een kano in loods 5 ligt, wordt verzocht nu dus even tijdelijk een clubkano te gebruiken.

Buurman & Buurman

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.