Introductiecursus gestart

Donderdag 20 april ging de eerste introductiecursus van start. Tien nieuwe deelnemers kwamen voor de eerste keer naar de club om zelf in een boot te stappen. Zonnetje erbij, helaas nog wel wat fris maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs de koffie en thee met kennismakingsronde werd geschrapt om zo lang mogelijk te mogen genieten van het licht (april is nog steeds erg vroeg donker).

Waar vind je een geschikte boot, waar de peddels en de zwemvesten, hoe stap je in en toen kon iedereen het water op. Een mooi gezicht vanaf de kant; nu voor sommigen nog wat onwennig, maar over 10 weken bij het examen zal dat een heel ander verhaal zijn.

Rafa, Siska, Matthias, Fieke, Rik, Natasha, Ilse, Carolien, Jetty Marije, Silvia en Bart; van harte welkom en heel veel plezier met de introcursus!

Elly

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.