860

860

860 is het aantal dagen die we nodig hebben gehad om ons clubhuis te verhuizen. Dan laten we even de 3470 dagen daarvoor, waar we moesten wachten op groenlicht, buiten beschouwing.

Je kunt ook denken aan de 860 uren die Siewert en ik er in hebben gestoken, of 860 dingen die we moesten regelen, 860 keer tot 10 tellen omdat het toch niet zo snel gaat als dat we wilden. 860 handen schudden om de afspraken te bezegelen. 860 vragen van vrijwilligers beantwoorden wat ze mogen doen en hoe. (Waar we absoluut geen probleem mee hadden)

Nou ja, je begrijpt wel, 860…..

Uiteindelijk zijn we op 10 januari verhuist en is op 12 januari de brug geplaatst. 19 januari hebben we een nieuwbrugdek geplaatst en 28 januari hebben we de laatste “verhuis” klusdag gehad en is het clubhuis weer toegankelijk voor iedereen. Gewoon met je sleutel. Dus bijna klaar.

 

Bijna? Ja, omdat we toch nog een paar wensen die Siewert en ik hebben toch meteen willen uitvoeren. Bijvoorbeeld een directe overloop naar de achterkant aan het begin van de steiger. Nieuwe lijnen voor de velden. Een openbare in -uitstapplaats voor kanoërs die geen lid zijn van onze prachtige club maar wel willen genieten van het gebied rondom ons.

En dan………

Wachten op het voorjaar, want dan worden de kanten en het wegdek ingezaaid, nog een paar bomen geplaatst en beginnen buiten de trainingen en cursussen weer.

Zoals al eerder geschreven; Alles overziend denken Siewert en ik dat we een zéér mooie plek hebben van waaruit we weer mooie tochten kunnen varen en waar we mooie toernooien kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het NK kanopolo of een ECA cup, waarvoor ik laatst verzoeken voorbij zag komen. Of de Rijnland Rally over de Kaag en Braasem.

860 is ook het getal van het aantal uren die Siewert en ik als rustperiode aanhouden voordat we weer bij de Gemeente Leiderdorp aan tafel gaan zitten voor het volgende project. Want we zijn als LKV Rijnland nog lang niet klaar….

Het (ex-)Verhuisteam

Siewert en Pieter.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op 860

  1. Nel Kortlever zegt:

    Jullie zijn kanjers!!!

  2. Marco zegt:

    Klasse mannen! Heel veel dank!

  3. Jeroen Boggia zegt:

    Heel hartelijk dank!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.