Peddelplezier 17 september

peddelplezier-1De clienten en vrijwilligers van Peddelplezier kijken terug op een leuke dag op het water. Gading was met vijf clienten en een aantal begeleiders gekomen en verder hadden we een bezoeker uit Zuidlaren.

peddelplezier-2Met vijf tweepersoonsboten en een zeekajak, plus de begeleiders van Kano Rijnland er naast en begeleiders van Gading in de Canadees in de buurt, was het een feest om rondjes op de plas te varen een een stukje over de Does tot de eerste molen.

Het is nog wat behelpen zonder aangepaste sanitaire voorzieningen maar de meeste deelnemers waren al op het varen gekleed. Enkele enthousiastelingen peddelden mee en gaven zo het tempo aan dat de begeleiders maar hadden te volgen.

Zie hier voor alle foto’s.

Jaap
(foto’s van Jaap en Gading)

Dit bericht is geplaatst in Kanovaren met beperking. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Peddelplezier 17 september

  1. Nel kortlever zegt:

    Geweldige ochtend!!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.