Hoorn 14 augustus

BontekoeWie heeft hem niet gelezen, De klassieker ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’? Ze voeren vanuit Hoorn de zee op naar exotische oorden en beleefden menig avontuur. Wij keren de zee de rug toe en richten de blik op het binnenland.

Deze afwisselende tocht waarbij Nico onze gastheer zal zijn leidt je door de grachten en vaarten van de kilometerslange lintdorpen Berkhout en Grosthuizen, en langs de villa’s van Avenhorn met onderweg pleisterplaatsen met terras, of groenstroken. Bij mooi weer kunnen we een duik nemen in het Markermeer.

Datum: zondag 14 augustus
Verzamelen op de vereniging: 8.00 uur
Terug op de vereniging: onbekend
Opgeven: uiterlijk donderdag 11 augustus bij Vlakwater

De Vlakwatercomissie

This entry was posted in Vlakwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.