Triatlon Leiderdorp

TriatlonDe zwemmers van de Swim-in Leiden staan nog maar net op de kant, of daar ben ik weer met een oproep voor begeleiding van het volgende evenement: de Triatlon Leiderdorp. De Triatlon wordt gehouden op zondag 14 augustus.

Traditioneel zal het onderdeel zwemmen weer op de Zijl plaatsvinden. Leden van Kano Rijnland die willen assisteren bij het op koers houden van zwemmers en bij de opvang van uitvallers kunnen zich bij mij aanmelden op het adres vlakwater(at)kanorijnland.nl

NB. Het evenement valt samen met de vlakwatertocht in Hoorn en omgeving.

Jaap

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.