Introductiecursus

Dit jaar 3 introductiecursussen!

Op dinsdag 10 en donderdag 12 mei zijn de introductiecursussen 2 en 3 van start gegaan. Het lijkt erop dat het aanboren van andere bronnen waar ge├»nteresseerden ons kunnen vinden (de sites van de gemeentes Leiden en Leiderdorp) zijn nut heeft bewezen. Zover bekend is het nl. nog nooit voorgekomen dat we 3 “intro’s” hebben gehad.

Ook nu weer bleek bij het introductierondje dat er veel verschillende ambities waren m.b.t. de vorm van kanovaren.┬áBeide groepen gingen onder gunstige weersomstandigheden van start waardoor het natte pak bij een van de deelnemers bij het “slachtoffer” alleen maar een blije glimlach en een natte schouderophaal veroorzaakte.

Marco

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.