Start gevorderden 18 april

Op een bijna winterse maandagavond zijn een aantal enthousiaste Rijnlanders begonnen aan hun gevorderden cursus technische vaardigheden en veiligheid onder leiding van onze altijd gemotiveerde Walter.

Deze had van tevoren wel even een korte verkenning in de haven uitgevoerd om wat luwte te vinden voor de eerste les. Na wat korte oefeningen op de steiger werd het ruime sop gekozen. Kort daarna was de groep volop bezig met allerlei slimme balansoefeningen.

Veel plezier en een leerzame cursus toegewenst!

Marco

Hieronder wat sfeerbeelden:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.