Start 1e introductiecursus 25 april

Eindelijk zouden wij, de leden van de commissie Nieuw Lid en de instructeursploeg (bestaande uit Gezinus, Hilde en Mathijs) de mensen te zien krijgen die zich soms al maanden geleden hadden opgegeven. Vrijwel iedereen was op tijd en het voorstelrondje kon beginnen. De ambities varieerden van vooral lekker op het gemak door slootjes varen tot z.s.m. de zee op. Opvallend was, dat er nogal wat zeilers en roeiers bij zaten

Onze introcursisten hadden beter verdiend. Bij hun eerste les lag koning winter nog dusdanig op de loer dat het niet verantwoord was het water op te gaan. Het werd dus een theorieavond onder het genot van een bakkie koffie!

Veel plezier en suc6 Frans, Jeroen, Baukje, Marijke, Sophie, Sandra, Hans, Nanette, Douwe en Fokelien! Ook uiteraard voor Co en Olga die er de eerste les niet bij konden zijn.

Marco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.