Rijnland succesvol in Alphen

LKV Rijnland heeft dit weekend deelgenomen aan het jaarlijkse zwembadtoernooi van de Alphense Kanovereniging. De deelnemende ploegen waren AKV De Kromme Aar, KV De Ronde Venen, Waterwolf Jeugd en LKV Rijnland Mix.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen heeft Rijnland S de eer aan het jeugdteam gelaten. Marie van der Kroft, Robin Plugge en Lizzy van Duijn werden bijgestaan door Rijnland S: Reinier Dorrepaal, Tom Schoof, Leo Plugge en Kian van Duijn. Dit bleek een gouden mix te zijn. Na een overweldigende start van De Ronde Venen wist Rijnland toch de wedstrijd te winnen, 4-3. Daarna moest Rijnland tegen de thuis spelende ploeg, De Kromme Aar.  Door een goede verdediging en snel en behendig varen door Rijnland wist De Kromme Aar slechts 1 keer te scoren, eindstand 5-1. Tegen de Waterwolf Jeugd waren de Leiderdorpers aan hun stand verplicht te winnen. En dat deden ze ook, 7-1 met een eredoelpunt voor de Waterwolf jeugd.

Een fantastisch resultaat zo in het begin van het seizoen.

Pieter van Duijnpolo Alphen
(Foto Erik Limpens)

 

 

This entry was posted in Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.