Vervolgcursus – technische vaardigheden/veiligheid weer mogelijk

Voor iedereen die in ieder geval het kano introductie examen heeft gehaald bestaat er weer de mogelijkheid de vervolgcursus – technische vaardigheden/veiligheid te volgen. Deze wordt gegeven door Walter Noort, onze zeer ervaren zeekajakinstructeur. De cursus bestaat uit 5 lessen, gevolgd door een examen.

Er is plaats voor maximaal 8 cursisten.

In de cursus worden de aangeleerde vaardigheden van de introductiecursus verder uitgediept. Nieuwe elementen zijn zwemmen met de kano, het gebruik van een sleeplijn, het oefenen daarmee en de hoge uitstap. Ook diverse reddingstechnieken komen aan bod. Mocht je over het beheersen van bepaalde technieken nog wat onzeker zijn, kun je in overleg met de instructeur kijken of daar in de cursus wat meer aandacht voor kan zijn.

Deze cursus is zeker heel geschikt voor hen, die het accent op grootwater willen gaan leggen. Ook zij die op vlakwater blijven worden echter voorzien van meer vaardigheden die de mogelijkheden als kanovaarder vergroten.

Opgeven kan via nieuwlid(at)kanorijnland.nl. De cursus start in april. Zodra de cursusdata bekend zijn, ontvang je nadere info. Grijp je kans !

Marco

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.