Workshops winter 2015-2016

Deze winter zijn er weer een aantal workshops georganiseerd door de grootwatercommissie. Dit jaar een aantal workshop/lezingen die interessant zijn voor alle leden van KV Rijnland namelijk:

vrijdagavond 19 februari EHBO:

uitleg    hartmassageMathijs (instructeur EHBO) zal deze avond aandacht besteden aan de basisprincipes van eerste hulp, shock, beademing en reanimatie. Het herkennen en bepalen wat je kan doen en ook wat je vooral niet moet doen. Voor sommigen nieuw, voor anderen een nuttige herhaling (EHBO kan niet genoeg herhaald worden blijkt in de praktijk). Opgeven via grootwater(at)kanorijnland.nl. (Als er teveel aanmeldingen zijn voor deze avond wordt de groep in tweeën gesplitst en wordt er een tweede avond gepland).

vrijdagavond 11 maart Lezing Brandingvaren door Rein Hagenaars:

boek Rein Hagenaars        mui zwinnen Rein Hagenaars

Een leuke en interessante avond voor alle leden van KV Rijnland incl. de jeugd.

Rein Hagenaars heeft het boek Brandingkajakken geschreven en houdt nu ook bij onze vereniging een levendige lezing over alle aspecten die bij het varen in de branding komen kijken, maar ook alles eromheen (getij, muien, zwinnen, weer, schelpen, etc.). Geen PowerPoint maar zelfgemaakte borden en maquettes om alles visueel te maken. Vol passie en inspiratie voor het brandingvaren vertelt Rein Hagenaars een helder verhaal met leerzame informatie. Een aanrader dus.

Het gehele programma kun je vinden op de website

Opgeven voor de workshops uiterlijk een week van te voren bij grootwater(at)kanorijnland.nl

namens de growacie

Manon

This entry was posted in Grootwater, Naast het water. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.