Nieuwe uitdaging: varen in een C1

LudockSinds het begin van dit jaar heeft Kano Rijnland een nieuwe boot: een C1, de Ludock van Rotomod. We hadden al een C1, maar om daarin te leren varen was een knappe uitdaging. Met deze boot is dat een stuk makkelijker geworden omdat hij een stuk stabieler is. Met een beetje oefening is het een plezier om hierin te varen.

BerendIn deze boot vaar je op een andere manier dan in een kayak. Je moet even wennen hoe de boot reageert. Ook moet je een nieuwe techniek je eigen maken. Daarom heeft Berend deze zomer veel in de boot gevaren en een korte instructie gemaakt. En als je een keer instructie wil kan dat natuurlijk ook.

This entry was posted in Canadees varen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.