rondje Pampus: kennismakingstocht grootwater zondag 20 september

Op zondag 20 september hebben we een kennismakingstocht voor startende grootwatervaarders. Op deze tocht kun je kennismaken met de weidsheid van het grote water en het varen met golven. Dit alles gaan we doen op het Markermeer waarbij de pauzeplek het eiland Pampus zal zijn. Dit alles is natuurlijk geheel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Deze tocht is speciaal bedoeld voor de beginnende grootwatervaarders, we zullen hiervoor de juiste vaaromstandigheden op zoeken. Dat betekent dat de locatie en het vaargebied nog veranderen en ook de te varen afstand is van meerdere factoren afhankelijk. Natuurlijk hebben we wel mensen uit de vaste ploeg grootwatervaarders nodig voor begeleiding en om er een gezellige dag van te maken.

Tochteisen:

  • In bezit van Kano A
  • Minimaal 4 uur achter elkaar 5 km/h kunnen varen (ook met tegenwind)
  • Recent reddingen geoefend (kan op de woensdagavonden)
  • geschikte zeekayak met schotten, grijplijnen en scheg (of roer)
  • neopreen kleding en anorak

 

Opgave:

Opgeven via de mail grootwater@kanorijnland.nl voor donderdagavond 17 september 21.00 uur (liefst zo snel mogelijk).

 

 

 

This entry was posted in Grootwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.