NK Kanopolo

Aankomend weekend wordt er kanopolo gespeeld op het allerhoogste niveau. Het derde NK weekend vindt plaats in Helmond. Namens Rijnland doen drie teams mee. Na twee weekenden staat het A team op een 8e plaats en weet het vooralsnog één team onder zich te houden. De doelstelling is om dit jaar in de hoofdklasse te blijven. Het B team en het C team staan op dit moment op een 5e plaats in respectievelijk de 2e klasse en 3e klasse. Voor beiden zou een plaats in de linkerhelft (top 5) een uitstekende prestatie zijn.

Kortom, er is nog van alles mogelijk. Dus als je aankomend weekend niks te doen hebt en toevallig in de buurt van Helmond bent…

polo NK

Foto: kanopolo.nl

Lees meer over…
Verslag uit Amsterdam: klik hier
Alle uitslagen en tussenstanden: klik hier

Eric Giljam

This entry was posted in Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.