Stormachtige start 2e introductiecursus

KennismakingDinsdagavond 2 juni is de tweede groep cursisten kano-introductie van start gegaan onder omstandigheden waarvan de kapitein van de Vliegende Hollander bleek om de neus zou zijn geworden. Enorme rukwinden lieten het water van de Doeshaven schuimen. Gevoelige zielen onder ons werden bijna zeeziek in het zacht meedeinende clubhuis. U vermoedt het al beste lezer. Er werd deze eerste les niet gevaren.

Toelichting bij zeekajak

Binnen werd onder koffie met koek kennis gemaakt met elkaar, werd het nodige over de LKV verteld en liet Marian diverse soorten kanokleding zien. Een van de nieuwelingen maakte wat later entree doordat zij onderweg haar fiets weer operationeel moest zien te krijgen. Dit lukte haar prima en zo was iedereen toch aanwezig. Men waagde zich nog even naar buiten. Daar werden de diverse typen kajaks getoond door Alex en Jaap en werd uitgelegd wat de verschillen ertussen zijn.  Al met al was het toch een leuke, nuttige avond.

Marco

This entry was posted in Kanovaardigheid. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.