kennismakingstocht grootwater Zeeland 26 april

PA060048Deze dag is vooral bedoeld voor mensen die willen kennismaken met het varen op grootwater. Ervaren hoe die ruimte is en voelen hoe het is met golven te varen. We willen hiervoor het zoute water van de Grevelingen opzoeken. De te varen afstand is helemaal afhankelijk van de groep en kan elk moment aangepast worden.

IMGP0225 (Kopie)Natuurlijk gaan we vandaag niet alleen met beginners op pad, ook de gevorderden zijn van harte welkom. Sterker nog, we hebben deze hard nodig als begeleiding maar ook om er een leuke en geslaagde dag voor iedereen van te maken.

PA060192 (Kopie)Je moet voor deze dag wel je Kano A hebben (of soortgelijk niveau), in een goedgekeurde zeekano varen (schotten en grijplijnen) en de juiste kleding dragen (neopreen). Aanmelden is verplicht en moet voor dinsdag 21 april 21.00 uur zijn gebeurd.

Lijkt het je leuk mee te gaan neem dan contact op met grootwater(at)kanorijnland.nl voor meer informatie en aanmelden.

Wil je al een indruk kijken van de Grevelingen kijk dan eens op Blog bij de diverse foto’s (oktober 2013 en september 2013 en april 2013).

This entry was posted in Grootwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.