Succesvolle zwembadmiddag jeugd

Zondag 15 februari is er wederom een open zwembadsessie geweest om jeugd te laten kennismaken met de kanosport. Met medewerking van vele leden had de jeugdcommissie deze middag georganiseerd in zwembad De Does in Leiderdorp. In totaal hadden zich 13 jongeren aangemeld bij Karin en Leo. Beiden ontvingen de jeugd en ouders in het zwembad terwijl anderen de benodigde materialen van de club naar het zwembad verplaatsten, waar alles uiteindelijk bij elkaar kwam. Al snel werden jeugdleden gekoppeld aan de gasten en konden ze het water op. Anderhalf uur lang hebben ze in de kano’s gevaren, gecontroleerd omgeslagen, basisvaardigheden aangeleerd. Ook een wandeling over puntjes werd niet geschuwd net zo min als een beginnerspotje polo. Al met al van ons uit een veilig verlopen middag om met plezier op terug te kijken. Het heeft ons in ieder geval nieuwe aanmeldingen opgeleverd voor de schoolsport en op termijn hopelijk ook nieuwe leden. Karin, Leo en alle andere vrijwilligers: “Bedankt voor jullie inzet”.

Alle deelnemers hebben een foto ontvangen en informatie over onze vereniging.

Van een grootouder hebben we onderstaand bericht ontvangen naar aanleiding van deze middag. De tekst spreekt voor zich.

Siewert Posthuma

————————————————————————————————–
Beste Karin,

Hartelijk dank voor de geweldige kanoles en de leuke foto.
De les vond ik heel verrassend en buitengewoon goed en zorgvuldig vorm gegeven.
Mijn complimenten daarvoor.
Jouw informatie stuur ik door naar ….(z’n moeder).

Vriendelijke groet,
Oma ….
————————————————————————————————–

 

This entry was posted in Jeugd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.