Ontbijttocht

IMAG0674

Ontbijt, lunch of brunch?

We zouden met twaalf  zijn, uiteindelijk vertrokken we met 9 personen. Heerlijk weer, windstil, beetje mistig; lekker langzaam peddelend op naar het Van der Werf park, waar we heerlijk hebben zitten ontbijten (zie foto’s). Na een uurtje hebben we de restanten weer ingepakt, onder het Rapenburg door (de zogenaamde Spinnenbrug). Alle nieuwelingen gingen er met gemak onderdoor.

IMAG0681

Goed gemutst over het Rapenburg

Markt in de stad en gezellige drukte op de terrassen. Het laatste stukje op de Rijn nog even een beetje dansen op de golven; de brug was net open geweest. Om 12.30 uur waren we weer terug bij de vereniging.
Het was een leuke ochtend, en een leuke kennismaking met en voor de nieuwe leden.

Groetjes, Nel

IMAG0672IMAG0671 (2)

This entry was posted in Toervaren, Verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.