JONG ORANJE ZOEKT SPONSORS VOOR WK KANOPOLO

Het Nederlandse damesteam kanopolo, onder 21 jaar, werd augustus 2013 opgericht op initiatief van een enthousiaste poloer van Rijnland. Ondanks de minder positieve houding van de kanobond, begon het team met het aantrekken van nieuw talent en het organiseren van trainingen. Dames uit het hele land ontwikkelden zich tot een steeds hoger niveau. Dit doorzettingsvermogen werd door de bond beloond: het WK kanopolo, 22-28 september 2014, in Thury-Harcourt (Frankrijk).
Dit net opgerichte team bestaat onder andere uit drie (ex)leden van Rijnland, Linda van As, Elke Brouwer de Koning en Sjoukje de Lange, hun liefde voor kanopolo bijgebracht bij Rijnland.
Het WK kanopolo moet door de dames zelf gefinancierd worden. Wij willen u vragen om een kleine bijdrage, die ten goede zal komen aan het inschrijfgeld en de kosten voor het verblijf op het WK. Hiermee helpt u deze groep gemotiveerde, talentvolle meiden, en ook de ontwikkeling van dameskanopolo in Nederland.
Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Dit kan door een bedrag over te maken naar 335589480 tnv S.I. de Lange. Voor vragen of opmerkingen: sjoukje.de.lange@planet.nl
Bedankt voor jullie support!

Sjoukje

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

3 Responses to JONG ORANJE ZOEKT SPONSORS VOOR WK KANOPOLO

 1. Rein says:

  Wat gaaf dat jullie aan het WK mee gaan doen!
  Bijdrage is onderweg.

 2. Manon says:

  en jullie IBAN is NL55RABO0335589480.

 3. Sjoukje says:

  Heel erg bedankt! 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.