Extra kanotochtje zaterdag 6 september

We gaan een extra kanotochtje varen  van 10 à 12 kilometer. Twee groepen hebben examen gedaan en het lijkt ons leuk om deze twee groepen hier speciaal voor uit te nodigen. Natuurlijk is het leuk als er ook veel andere vlakwatervaarders meedoen.

De bedoeling is om 8.15 uur te verzamelen en om 8.30 uur richting stad te varen. In het Van der Werfpark gaan we pauzeren en “brunchen” of voor anderen “ontbijten”. Ik zorg voor broodjes en beleg. Iedereen neemt wel zijn eigen drinken mee. Hopelijk zit het weer mee en valt het eten niet in het water. Dit is een leuke manier om met elkaar kennis te maken. Ik verwacht dat we rond 13.00 uur weer terug zijn.

I.v.m. de boodschappen is het noodzakelijk om je van te voren (uiterlijk donderdag 4 sept) op te geven. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: vlakwater(at)kanorijnland.nl.

Namens de Vlakwatercommissie,
Nel

Examen juliExamen augustus
This entry was posted in Toervaren. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.