Examen Kanovaardigheid A

DSC04689Op 12 augustus heeft de tweede groep cursisten examen Kanovaardigheid A gedaan. Volgens examinatoren Arjan en Walter geen echt examen maar ´spelenderwijs alle oefeningen uitvoeren en dan kijken wij of jullie het goed doen´.
Arjan had een leuke variatie bedacht op het uitstappen onder water: aan komen varen, steunen tot je stilstaat en dan in slow-motion omslaan.

Nadat alle vakjes ingevuld waren, de kandidaten een nat pak gehaald hadden en de theorie was behandeld, volgden de verlossende woorden ´jullie zijn allemaal glansrijk geslaagd´. Gefeliciteerd Anna, Annick, Carolien, Eva, Jenny, Katja, Mariska, Sunje, Wilko en Wauter. De vereniging hoopt jullie vaak te zien op de diverse tochten,  polotrainingen, branding oefeningen, en in de winter in het zwembad.DSC04715

 

De foto´s van Nel zijn te zien op Picasa.

Jaap

This entry was posted in Kanovaardigheid A. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.