Waanzinnig mooie foto’s!

Er zijn zoveel dingen die je kan doen met een kano maar onderwaterfotografie staat daar niet automatisch bij. Toch is dit helemaal geen vreemde combinatie.

Recent zijn een aantal S-Team leden richting de vinkeveense plassen getrokken om daar samen met Cor Kuyvenhoven een paar prachtige foto’s maken. Het doel was om Cor met zijn bijzondere apparatuur foto’s van ons zou maken tijdens het eskimoteren, tijdens een ‘gevecht’ om de bal en uiteraard nog wat leuke plaatjes.

Cor heeft nog niet alle foto’s klaar maar deze 2 foto’s wil ik toch graag met de club delen. Hou de blog en site van Cor in de gaten voor zijn nieuwe projecten en binnenkort zal ik nog meer foto’s plaatsen op dit blog

Tom Schoof
onderwaterpolo 1onderwaterpolo 2
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.