Voorval tijdens clinic

Op 2 juni jl. heeft er zich op de club, tijdens een clinic met leerlingen van het Stedelijk Gymnasium een ongelukkig voorval voorgedaan.

Eén van de leerlingen kon aan het einde van de clinic beide benen niet meer gebruiken, wel had de leerling gevoel in beide benen. De begeleiders van de clinic hebben dit voorval, met ondersteuning van een toevallig aanwezig lid en in overleg met de docent van het Stedelijk en de moeder van de leerling, prima afgehandeld. Er is adequaat opgetreden en voor de andere leerlingen en de volgende groep is er een beeld geweest van rust.

De leerling is, na kort verblijf in het ziekenhuis, weer thuis maar blijft nog wel onder medische controle. Inmiddels is er contact geweest tussen bestuur, moeder en school. Alle partijen zijn het met elkaar eens dat er doeltreffend is gehandeld.

Namens het bestuur dank aan allen.

This entry was posted in Algemeen, Clinics. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.