Rolluiken

Ons clubgebouw is meestal netjes afgesloten. Er is een nieuwe voordeur geplaatst en de rolluiken zijn meestal keurig gesloten. Toch wil dat laatste niet altijd meer lukken. Wat is er aan de hand? De rolluiken moeten we (althans voorlopig nog) handmatig openen en sluiten. Vanuit de onderhoudsploeg willen we u attenderen op het juiste gebruik van de rolluiken. Bij het opendraaien moet  u even opletten of het rolluik wel direct naar boven gaat. Zo niet, dan draait u mogelijk de verkeerde kant op. Bij sluiten van de rolluiken hebben vooral enthousiaste draaiers de neiging om de rolluiken dichter dan dicht te willen draaien waardoor het mechanisme beschadigd raakt. Zodra het luik de onderrand raakt kunt u het beste stoppen met draaien, dan blijft de boel heel. We zoeken naar een definitieve oplossing van dit probleem, maar tot die tijd graag uw aandacht hiervoor.

Alvast bedankt namens de Buurmannen
Siewert

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.