“Brandingkajakken in de Lage Landen en de rest van wereld”

Vol trots presenteer ik u mijn boek:

Omslag-BrandingWie dacht dat kajakvaren maar een saaie bedoeling is, heeft het flink mis!
In Nederland hebben we namelijk een kustlijn van meer dan 400 kilometer, en Belgie plakt daar nog eens 67 kilometer aan vast. In de branding kun je namelijk prima met je kajak varen. Het is eigenlijk het wildwater van de Lage Landen.

Brandingkajakken is een spectaculaire sport, waarbij golven met een klein bootje worden bereden. Vergelijkbaar met golfsurfen, maar veel gemakkelijker te leren en bijna bij elk weertype kun je het doen. Of er nu mooie, grote, of juist kleine golven staan.

De Vlaardingse kanovaarder Rein Hagenaars heeft over zijn ruim 25 jaar kajakervaring een kleurrijk en makkelijk leesbaar boek geschreven, met veel tips en trics, alles over materialen, EHBO, natuur, getijden, stromingen en golven (en monstergolven zoals Jaws waar hij begin dit jaar vanaf gesurft is), weerkunde, lesgeven etc. Het is een soort van Lonely Planet geworden, niet alleen voor kajakkers, maar ook voor bijvoorbeeld strandliefhebbers, surfers en andere watersporters. Het boek is maar liefst 256 pagina’s dik, meet 14 bij 20 cm. en staat boordevol met foto’s, eigen illustraties en mooie anekdotes. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel, bij kanospeciaalzaken of direct bij de schrijver; brandingkajakboek@gmail.com

Advies verkoopprijs €19,95 (incl. 6% BTW)

ISBN 978-90389-24335
Afmeting 14 x 20 cm
Paperback 264 pagina’s geïllustreerd in kleur

Met vriendelijke groeten,
Rein Hagenaars

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.