Verslag eskimoteer wedstrijd 2014

Ook deze winter waIMG_0751s het er weer het tradiotoinele eskimoteren*,  maar dan in een wedstrijd. Iedereen zat in een klasse en degene die kon eskimoteren ging eraan meedoen. Je kon kiezen om met peddel of zonder peddel te eskimoteren. Wij mochten eerst oefenen. Het was erg leuk om de gelukte  pogingen te zien voor de wedstrijd. Maar ondanks dat het iedereen van het jeugdteam  1 of meerdere keren gelukt was, wilden er een paar niet meedoen en dat begrepen we. Met anderen woorden het trainen ging goed en de wedstrijd ook.  Sommige doen mee om hun record te verbreken en mij is dat gelukt. Veel van mijn teamgenoten deden voor het eerst mee en voor de rest ging het net zoals de vorige keren. Meer heb ik niet te zegIMG_0615gen. Misschien tot op de club!

(*eskimoteren is omgaan in je boot en dan weer boven komen met de hulp van je peddel of handen.)

Lizzy van Duijn (jeugdteam )

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.